top of page

Schilderwerken

 

Binnen

Al uw binnenruimtes kunnen wij omtoveren tot een nieuwe sfeervolle plek.

We gaan voor het totaalplaatje en zorgen dat jouw gekozen ruimte(s) terug stralen.

Dit omvat natuurlijk meer dan enkel de muren een nieuwe laag verf geven. Het is erg belangrijk dat de ondergrond optimaal en vlak is. Hiervoor voeren wij de nodige plamuurwerken uit, dit van kleine herstellingen tot het vol uitplamuren van ruimtes of gipsplaten uitwerken. Daarnaast staan we ook in voor het schilderen van schrijnwerk, plaatsen van glasweefsel- of vliesbehang, spuiten/schilderen van radiatoren, …

 

Buiten

Zowel gevels als buitenschrijnwerk moeten goed onderhouden worden. Ze ondergaan alle weersomstandigheden en verdienen dan ook de beste kwaliteit om zich te beschermen. Vooral in de kuststreek is het van belang dat je geregeld je buitenschrijnwerk laat onderhouden. Het zout van de zee werkt hier extra op in. Naast de functionele kant wil het oog natuurlijk ook wat. Kies voor duurzaamheid en kwaliteit in combinatie met esthetische meerwaarde! 

 

Decoratiewerken

 

Behang

Schilderen kunnen we in alle kleuren. Met behangen kunnen we nog zoveel meer.

Behang accentueert een muur, brengt leven en sfeer. Met de nodige precisie en nauwkeurigheid wordt het behang geplaatst, zodat jouw ruimte direct een wauw-effect krijgt.

Decoratieve schildertechnieken

Wil je toch dat tikkeltje meer? Een echte eyecatcher? Dan zijn decoratieve technieken wat jij zoekt. Er bestaat een heel gamma aan soorten technieken die alle soorten kleuren en uitstralingen bieden. Enkele voorbeelden hiervan zijn stuctechnieken of cementtechnieken zoals Aqua Sensa (waterdichte bezetting, ideaal voor badkamer of spatwand keuken). Vindt hier meer informatie of vraag ons zeker naar de vele mogelijkheden. 

 

Vloerbekleding

Een nieuwe vloer brengt direct een nieuwe sfeer in huis of in je bedrijf. Het is belangrijk om je vloer en muren te doen matchen voor een optimaal resultaat die voldoende rust biedt. Er zijn veel mogelijkheden en tegenwoordig ook veel alternatieven voor het standaard laminaat. Je hebt laminaat in alle maten en vormen, alsook vinyl en kurk. Niet enkel de afwerking van de vloer is van belang, je kan ook kiezen uit een heel gamma aan soorten ondervloeren aangepast aan het soort comfort dat je zoekt.

 

Gordijnen

Mag het allemaal nóg wat gezelliger zijn? Kies dan voor gordijnen die perfect passen bij je interieur. Via onze partner kunnen wij u het gepaste advies geven om de juiste keuze te maken. Warmte en gezelligheid verzekerd!  

bottom of page